Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2007

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 1

Στις Βρυξέλλες ήρθαμε μία παρέα 5 ατόμων και επειδή οι 4(δηλαδή όχι ακριβώς, καλύτερα 4 και κάτι!!!) είμαστε ακόμα εδώ ενώ ένας ήδη βρίσκεται πίσω στα πάτρια εδάφη του αφιερώνουμε τις παραπάνω φωτογραφίες.(Για την Λάουρα)

3 σχόλια:

Laura είπε...

φίλοι μου!!! φίλοι μου γνωστοί και όχι ακόμα (σε εννέα μήνες -γιούπιιιιιιιιιι -τι πίτσες και μαλακίες)!!! μου λείπετε ήδη! ήταν το πιο γεμάτο κατουρημέρο (περίπου) τριήμερο της ζωής μου! πέρασα άψογα. ανυπομονώ για το επόμενο. πότε;;;;; άντε άντε!!!

Laura είπε...

γειαααα... εγώ είμαι πάλι.... θέλω να έρθω. θέλω να βάλω τα κλάματα.. δεν ξέρω τι να κάνω... μήπως το τριήμερο με κατέστρεψε;;; τι κάνω; ποια είμαι; που βαδίζω; τι θα φάω; έχω 4 ώρες ελλάδα και 4 ώρες είμαι στο ιντερνετ. και σεις είστε αμβέρσα; και το νινί είναι βρυξέλλες;
θέλω να κλαίω.... μπου χου :(

Marou είπε...

κατερινάκι μου
επιτελους αξιώθηκα να μπω επισημως στο πολυσυζητημενο μπλογκ σου και μαλιστα μπηκα με το δεξι (κλικ) για το καλο. Ελπιζω να γνωριζεις οτι επιτελεις κοινωνικό έργο, η μαγειρικη σου ειναι γνωστη για τις επιδρασεις της στην ανθρωπινη ψυχολογία. Καλορίζικο λοιπόν! Keep cooking!

(το σαμιωτικο μαρουλι)