Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2007

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 1





Στις Βρυξέλλες ήρθαμε μία παρέα 5 ατόμων και επειδή οι 4(δηλαδή όχι ακριβώς, καλύτερα 4 και κάτι!!!) είμαστε ακόμα εδώ ενώ ένας ήδη βρίσκεται πίσω στα πάτρια εδάφη του αφιερώνουμε τις παραπάνω φωτογραφίες.(Για την Λάουρα)

3 σχόλια:

Unknown είπε...

φίλοι μου!!! φίλοι μου γνωστοί και όχι ακόμα (σε εννέα μήνες -γιούπιιιιιιιιιι -τι πίτσες και μαλακίες)!!! μου λείπετε ήδη! ήταν το πιο γεμάτο κατουρημέρο (περίπου) τριήμερο της ζωής μου! πέρασα άψογα. ανυπομονώ για το επόμενο. πότε;;;;; άντε άντε!!!

Unknown είπε...

γειαααα... εγώ είμαι πάλι.... θέλω να έρθω. θέλω να βάλω τα κλάματα.. δεν ξέρω τι να κάνω... μήπως το τριήμερο με κατέστρεψε;;; τι κάνω; ποια είμαι; που βαδίζω; τι θα φάω; έχω 4 ώρες ελλάδα και 4 ώρες είμαι στο ιντερνετ. και σεις είστε αμβέρσα; και το νινί είναι βρυξέλλες;
θέλω να κλαίω.... μπου χου :(

Marou Lee είπε...

κατερινάκι μου
επιτελους αξιώθηκα να μπω επισημως στο πολυσυζητημενο μπλογκ σου και μαλιστα μπηκα με το δεξι (κλικ) για το καλο. Ελπιζω να γνωριζεις οτι επιτελεις κοινωνικό έργο, η μαγειρικη σου ειναι γνωστη για τις επιδρασεις της στην ανθρωπινη ψυχολογία. Καλορίζικο λοιπόν! Keep cooking!

(το σαμιωτικο μαρουλι)