Δευτέρα 26 Μαρτίου 2007
ΦΡΑΟΥΛΑ -MASCARPONE- BITTER ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Ενα πολύ χαρούμενο επιδόρπιο!
Παίρνουμε το τυρί και το χτυπάμε μαζί με λίγη άχνη ζάχαρη. Κόβουμε τις φράουλες σε όποιο σχήμα θέλουμε, τις τοποθετούμε σε ένα μπολάκι, από πάνω βάζουμε το μασκαρπόνε με κουτάλι ή κορνέ και τέλος διακοσμούμε με τρίμματα μαύρης σοκολάτας.
Τι να πω άλλο για αυτό το απλό και θεσπέσιο επιδόρπιο... Μπορώ απλά να προσθέσω ότι εάν δεν έχουμε τυρί μασκαρπόνε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε με χτυπημένη σαντιγύ ή με στραγγιστό γιαούρτι.
Εντάξει παραδέχομαι ότι, γευστικά, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
3 σχόλια:
Αγαπητή κα Κατερίνα,
Διανύουμε περίοδο νηστείας κι εσείς, κάθε άλλο παρά νηστίσιμες συνταγές μας προτείνετε. Ντροπή πράμα, είστε κι από τη Θεσσαλονίκη που φημίζεται για την πίστη της.
Ιδίως η χρήση της bitter σοκολάτας σε συνδιασμό με τη φράουλα θα έπρεπε να σας βάζει σε σκέψεις για τους ακατάλληλους συνειρμούς που μπορεί να προκαλέσει στους γύρω σας. Φαντάζεστε όλοι να τρέχουμε, μέρες που είναι, και να ψάχνουμε σαν τρελοί τα υλικά της διαβολεμένης συνταγής που μας παρουσιάζετε;
Γιατί δεν μας λέτε καμιά συνταγή με ταχίνι, που είναι σεμνό, υγιεινό, και κυρίως, νηστίσιμο;
@soyunabroma
σωστό και έχετε δίκιο.
Θα επανορθώσω λίαν συντόμως....
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ!!!!
Μιαμ!!!
Δημοσίευση σχολίου